Materials i Accions Correctores degut al Covid-19

Benvolguts Clients,

Des d’AmbiCat desitgem que esteu lo millor possible donades les circumstàncies.

Durant aquest temps, AmbiCat ha anat buscant solucions a les necessitats dels nostres clients:

  • Col·laborant en l’adaptació de centres en hospitals de campanya o de suport al personal sanitari; fent les desinfeccions de l’aigua sanitària, adaptant espais, fent el control i manteniment de la Legionel·la, aigua potable i superfícies, etc.
  • Buscant productes: Sabó Hidrològic, Guants, Màscares, Test Pcr, etc.
  • Realitzant plans de reobertura d’instal·lacions: hotels, poliesportius, piscines, escoles, etc.

Us podeu posar en contacte amb nosaltres ambicat@ambicat.es si us fa falta alguna cosa. Intentarem trobar-ho i lliurar-ho el més aviat possible. També ens podeu contactar per planificar les tasques de reobertura de les vostres instal·lacions.

Pd. Un reconeixement especial per a tots els que esteu ajudant a atendre a les persones malaltes, als que esteu treballant per evitar que hi ha hagi més gent malalta i als que intenteu que les coses funcionin!!!
I un missatge de condol per als que heu perdut algú estimat.

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

Apreciados Clientes,

Desde AmbiCat deseamos que estén lo mejor posible dadas las circunstancias.

Durante este tiempo, AmbiCat ha ido buscando soluciones a las necesidades de nuestros clientes:

  • Colaborando en la adaptación de centros en hospitales de campaña o de soporte al personal sanitario; realizando las desinfecciones del agua sanitaria, adaptando espacios, haciendo el control y mantenimiento de la Legionella, agua potable y superficies, etc.
  • Buscando productos: Jabón Hidrológico, Guantes, Máscaras, Test Pcr, etc.
  • Realizando planes de reobertura de instalaciones: hoteles, polideportivos, piscinas, escuelas, etc.

Pueden ponerse en contacto con nosotros ambicat@ambicat.es si necesitan alguna cosa. Intentaremos encontrarlo y entregárselo lo más rápido posible. También nos pueden contactar para planificar las tareas de reobertura de sus instalaciones.

Pd. Un reconocimiento especial para todos los que están ayudando a atender a las personas enfermas, a los que están trabajando para evitar que haya más gente enferma y a los que intentan que las cosas funcionen!!!
Y un mensaje de pésame para los que han perdido a un ser amado.

Marcar el enlace permanente.

Comentarios cerrados.