Propera convocatòria processos Acredita’t del 5 al 19 de setembre de 2019

Us informem que el Departament de Presidència ha publicat una nova convocatòria  sobre el procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació en l’àmbit dels biocides, que es durà a terme en l’Institut d’Horticultura i Jardineria (Reus). En aquest procés es convoquen 110 places per a les unitats de competència relacionades amb les qualificacions professionals, de nivell 2 Servei per al control de plagues i de nivell 3, Gestió de serveis per al control d’organismes nocius, tal i com indica el Reial Decret 830/2010, de 25 de juny, pel qual s’estableix la normativa reguladora de la capacitació per realitzar tractaments amb biocides, per al personal que realitza activitats de responsable tècnic o aplicador en l’àmbit del control de plagues o bé de responsable tècnic en l’àmbit de la Legionella.

 

Està previst que el termini de presentació de les sol·licituds de preinscripció sigui des del 5 al 19 de setembre de 2019.

Així mateix, us recordem que el Reial decret 830/2010 deroga l’Ordre de 8 de març de 1994, per la qual s’estableix la normativa reguladora de l’homologació de cursos de capacitació per realitzar tractaments amb plaguicides i, com a conseqüència, la validesa dels carnets d’aplicador de tractaments DDD (tant per al nivell basic com per al qualificat), tot i que estableix un període transitori de sis anys (fins al juny de 2016). Posteriorment, el Departament de Salut va publicar l’Ordre SLT/186/2016, de 5 de juliol, per la qual es prorroga la validesa dels carnets d’aplicadors fins al 15 juliol de 2020.

 

Podeu consultar tota la informació detallada sobre aquest procés al web  http://acreditat.gencat.cat/ca/ o bé, us podeu personar a qualsevol dels punts d’informació que apareixen en el següent enllaç:

 

http://srvcnpbs.xtec.cat/icqp/acreditacio/xarxa_punts.php

 

Marcar el Enlace permanente.

No se admiten más comentarios