Propera convocatòria processos Acredita’t del 15 al 24 de març de 2019

Us informem que el Departament de Presidència ha publicat una nova convocatòria  sobre el procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació en l’àmbit dels biocides (us adjuntem la Resolució), que es durà a terme en centres que depenen del Departament d’Educació. En aquest procés es convoquen 100 places per a les unitats de competència relacionades amb les qualificacions professionals, de nivell 2 Servei per al control de plagues i de nivell 3, Gestió de serveis per al control d’organismes nocius, tal i com indica el Reial Decret 830/2010, de 25 de juny, pel qual s’estableix la normativa reguladora de la capacitació per realitzar tractaments amb biocides, per al personal que realitza activitats de responsable tècnic o aplicador en l’àmbit del control de plagues o bé de responsable tècnic en l’àmbit de la Legionella.

 

Està previst que el termini de presentació de la sol·licituds de preinscripció sigui des del 15 al 24 de març de 2019.

 

Podeu consultar tota la informació detallada sobre aquest procés al web http://acreditat.gencat.cat/ca/

 

Marcar el Enlace permanente.

No se admiten más comentarios